Samenwerking met betrokken partners

Stichting De Inzet Zorggroep wil een breed (zorg)aanbod kunnen garanderen in het belang van onze organisatie en cliënten. Hiervoor zijn wij samenwerkingen aangegaan met tal van maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken ondernemers.

Een greep uit een aantal prachtige samenwerkingsverbanden:


Sinds 1916 een bedrijf van wereldformaat met een zeer rijke historie! Als ontwerper, producent en leverancier van inrichtingen vindt Gispen het zeer belangrijk om sociaal en duurzaam te ondernemen. Thema's die volledig thuis horen in de missie en visie van Stichting De Inzet Zorggroep, een langdurige samenwerking kon dan ook niet uitblijven! Dat Gispen midden in de samenleving staat, is gebleken uit het behalen van het hoogste PSO-certificaat (wetenschappelijk meetinstrument TNO) voor sociaal ondernemen. De Inzet Zorggroep feliciteert Gispen met het behalen van dit prachtige resultaat. Lees hier een voorbeeld van onze samenwerking uit de dagelijkse praktijk.


De samenwerking met deze zeer vooraanstaande en vermaarde 120 jaar oude onderneming, daar zijn wij bij Stichting De Inzet Zorggroep zeker trots op. Koninklijke Ahrend Nederland is toonaangevend in maatschappelijk verantwoord ondernemen en is al vanaf 1993 zeer vooruitstrevend in duurzaam hergebruik (Refurbishing). Deze principes sluiten naadloos aan op de filosofie van Stichting De Inzet Zorggroep. Waarom? Lees Ahrend's (toegepaste) visie op de circulaire economie en sociaal ondernemerschap.

Terug naar de startpagina