Vrienden en Ambassadeurs van De Inzet

Hoe graag wij het als non-profit zorgorganisatie ook zouden willen, niet alle toekomstige projecten of extra's voor onze cliënten kunnen betaald worden uit de reguliere (zorg)financiering. De bijdragen van onze vrienden en ambassadeurs zijn zeer waardevol en biedt kansen voor nieuw (cliënten)perspectief!

Wij bedanken de nu volgende vrienden voor hun geweldige bijdrage!

Welk soort projecten kan ik steunen als vriend?
Al onze projecten zijn primair bedoeld voor het welbevinden van onze cliënten, binnen- en buiten onze zorgorganisatie. De projecten variëren van klein- tot grootschalig en hebben veelal betrekking op ontwikkeling, welzijn, verzorging, wonen, beweging, ontspanning en aangepast vervoer naar onze dagbesteding.

Hoe wordt ik vriend en welke bijdrage wordt er gevraagd?
Nieuwe vrienden kunnen zich eenvoudig aanmelden door ons contactformulier in te vullen, na ontvangst nemen wij binnen twee werkdagen contact op. Telefonisch aanmelden kan uiteraard ook, wij staan je graag te woord op telefoonnummer: 070 - 3306685.

Om doelen en verlangens van onze cliënten te kunnen realiseren, is iedere bijdrage betekenisvol! Wij stellen dan ook geen minimaal bedrag als voorwaarde om vriend van Stichting De Inzet Zorggroep te worden.

Bankrekeningnummer
Elk gewenst bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekeningnummer:
NL17 INGB 0008 6550 24 ten name van Stichting De Inzet Zorggroep Vrienden Van te Den Haag. Alvast hartelijk dank namens onze cliënten!

Informele bijeenkomsten
Twee keer per jaar organiseert Stichting De Inzet Zorggroep voor haar vrienden en ambassadeurs bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten hebben een informeel karakter en zijn ook bedoeld om nieuwe- en bestaande initiatieven nader toe te lichten.

Onze ambassadeurs
Wij zijn trots op onze vrienden maar zeker ook op onze aankomende ambassadeurs. Tijdens de eerstkomende bijeenkomst, najaar 2018, mogen wij de namen van deze personen bekend maken. Deze ambassadeurs trekken zich het lot aan van mensen die niet zelfredzaam zijn en dragen onze zorgorganisatie een warm hart toe. Zij zullen zich belangeloos gaan inzetten voor nieuwe- en bestaande initiatieven van Stichting De Inzet Zorggroep.

Terug naar de startpagina